Hirdetés

Kick-Ass 2 - Jim Carrey a stábban, megerősítve

|

A legutóbb felröppent feltételezés, miszerint az egyik legnagyobb komikusnak számító Jim Carrey csatlakozhat a Kick-Ass 2 stábjához, végül igaznak bizonyult!

Hirdetés

Az már biztosra vehető, hogy az első epizód sztárjai, azaz Aaron Johnson, Chloe Grace Moretz, Nicolas Cage és Christopher Mintz-Plasse visszatérnek, de nem árt némi vérfrissítés a stábba és újabb embereket is szerepeltetni kell. Ilyen "újonc" lehet a Kick-Ass világában Jim Carrey, akit legutóbb Colonel Stars karakterével hozta kszóba. Colonel hősöket toboroz az általa alapított Justice Forever nevezetű bűnüldöző kompániához. Akkor még arról pletykáltunk, hogy bár Carrey nagy rajongója az első résznek, még semmiről sem állapodtak meg a készítőkkel. Ezidáig. Most közvetlenül a rendező, Jeff Wadlow (Cry Wolf, Sose hátrálj meg) hintette el, hogy Carrey hivatalosan is a fedélzeten van. Wadlow a Twitteren keresztül írta, hogy "6 nap, amíg kezdünk... és hivatalosan is megvan a mi Colonel ezredesünk. Rendicseeeek..." Bár a rendező név szerint nem utal Carrey-re, mivel legutóbb vele tárgyaltak és a Twitter üzenetének végét úgy fejezte be, mint az Ace Venturából származó egyszavas idézet, nagyon bizakodóak vagyunk és úgy tűnik Carrey színt hozhat az amúgy sem érdektelen folytatásba. A Kick-Ass 2 2013. június 28-án jöhet mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.