Hirdetés

Kickboxer Vengeance - Ízelítővel hangolódunk a trailerre

|

Hirdetés

A feltámadások korát éljük: a Rocky spin-off és a Rambo sorozat után egy másik legendás cím, az 1989-es Kickboxer is visszatér, méghozzá hasonló felállásban, mint a Creed: ebben az egykori főszereplő, Jean-Claude Van Damme már edzőként szerepel. A külföldi kritikusok szerint ez bejött Stallonénak, így talán a Kickboxernek is jót fog tenni a vérfrissítés. Egyelőre még csak egy teaser trailer áll rendelkezésünkre, hogy ezt eldöntsük, de nem lennénk meglepve, ha a napokban megérkezne a teljes Kickboxer Vengeance trailer is. Addig is egy kis létszámellenőrzés: https://www.youtube.com/watch?v=vYbsOxTudhg A Kickboxer Vengeance-t John Stockwell (Kid Cannabis, Sötét hullám) rendezi, a mellékszerepekben Dave Bautistát, Gina Caranót és George St. Pierre-t láthatjátok majd. A történetben Kurt Sloan (Moussi) szemtanúja lesz annak, hogy Tong Po (Bautista) végez a testvérével, ezért megesküszik, hogy bosszút áll, amire csak egyvalaki képezheti ki. Premier valamikor 2016-ban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.