Hirdetés

Kickboxer Vengeance - Képeken a Kickboxer reboot

|

Hirdetés

Sűrűn akadnak olyan rebootok, amiknek az égadta világon semmi értelmük, viszont a Kickboxer újraindítása nem igazán ördögtől való művelet, főleg azt beleszámítva, hogy a Kickboxer Vengeance nem rossz stábbal rendelkezik. John Stockwell (Sötét hullám, Kid Cannabis) rendezésében a hangsúly ezúttal Kurt Sloanon (Alain Moussi) lesz, aki szemtanúja lesz annak, hogy Tong Po (Dave Bautista) végez a testvérével, ezért megesküszik, hogy bosszút áll. Egy ilyen feladatra pedig csak egy valaki képezheti ki, Jean-Claude Van Damme. Rajtuk kívül felbukkan még a vásznon Gina Carano is. Amíg várjuk az első trailert, vegyük közösen szemügyre a Kickboxer Vengeance első képkockáit (sajnos egyelőre még kis méretben): [gallery columns="4" ids="70998,70999,71000,71001,71002,71003,71004,71005"]   A Kickboxer Vengeance külföldön valamikor 2016-ban jelenhet meg, viszont a Creed mozis mellőzése után nem lepődnénk meg, ha ezt is csak DVD-n láthatnánk itthon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.