Hirdetés

Kicsoda Peter Dinklage karaktere a Végtelen háborúban?

|

Megvizsgáltuk, hogy melyik képregényes karaktert kelti életre Peter Dinklage a Bosszúállók: Végtelen háborúban.

Hirdetés

Nem okozott meglepetést azoknak Peter Dinklage feltűnése a Bosszúállók: Végtelen háborúban, akik nyomon követték a filmmel kapcsolatos híreket, az azonban már meglepő lehetett, hogy kit alakít. Az elmúlt hónapok végeérhetetlen spekuláció áradatának egyik fontos kérdése az volt, hogy vajon kit fog alakítani a Trónok harca szárja a legújabb Marvel filmben? Mint annyi minden más meglepetést, ezt a titkot is sikerült megtartania a stúdiónak.

Figyelem, innentől kezdve SPOILERESEN írunk a Bosszúállók: Végtelen háborúról!

Hirdetés

Amikor Thor, Mordály és Groot elutaznak Nidavellirre, hogy új fegyvert kovácsoltassanak a villámlás istene számára meglepetésükre üresen találják a helyet. Hamarosan azonban kiderül, hogy mégsincsenek egyedül a műhelyben, ugyanis az egyik törp kovácsmester, Eitri is itt bújkál, akit Dinklage kelt életre. A törp kifejezés relatív fogalom az MFU-ban, ugyanis hőseinkhez képest Eitri így is valóságos óriás. Tőle megtudjuk, hogy Thanos Végtelen Kesztyűje is ebben a műhelyben készült, aminek kovácsait ezután kegyetlenül legyilkolta az Őrült Titán Eitri kivételével.

A film bemutatása előtt a legtöbben arra tippeltek, hogy Pip-et a trollt alakíthatja majd Dinklage, ám végül nem így lett. Pedig még arról is terjengteg pletykák, hogy a színészt narancssárgára festett hajjal látták a forgatás környékén, de úgy tűnik ezek a hírek vagy nem voltak igazak, vagy a készítők ilyen mértékekig elmentek a rajongók megtévesztése érdekében. Utóbbi eshetőség sem lepne meg minket. Végül azonban a Thor képregények törp királya, Eitri lett a befutó, aki többek között olyan mágikus fegyvereket alkotott mint a Mjölnir.

A Végtelen háborúban a Vihartörőre keresztelt csatabárdot alkotja meg Eitri, aminek szintén vannak képregényes vonatkozásai. A füzetekben Beta Ray Bill számára készül el ez a fegyver miután a karakter csatában legyőzi Thort és elnyeri tőle a Mjölnirt. Mivel a lelkiismerete úgy diktálja, Bill lemond a jussáról és egy másik pöröly, a Vihartörő tulajdonosává válik. A filmben csak nevében tisztelegnek a képregényes fegyver előtt, hiszen Thor új fegyvere nem egy újabb kalapács, hanem sokkal inkább egy balta lesz, aminek nyelét ráadásul Groot egyik ága biztosítja.

Ez az a karakter tehát, akit Peter Dinklage alakít és könnyedén el tudjuk képzelni, hogy a folytatásban is jut még neki szerep.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.