Hirdetés

Kiderül Harrison Ford Deckardjának származása a Szárnyas Fejvadász 2-ben?

|

Hirdetés

Sci-fi rajongókat immáron évtizedek óta nem hagy nyugodni egy fontos kérdés: a Harrison Ford által eljátszott Deckard valójában replikáns volt-e a Szárnyas Fejvadászban vagy sem. Denis Villeneuve, a folytatással megbízott direktor, akinek várva várt filmje, a Sicario szeptember végén kerül ki a mozikba, elárulta, hogy eme majd három és fél évtizedes titokra is fény derül a klasszikus sci-fi második részében.

„Most, hogy már a másik oldalt képviselem, nem adhatok egyelőre választ. Amit viszont meg kell említenem, hogy imádom a rejtélyeket. Imádom az árnyakat. Imádom a kételyeket. Csupán annyit mondanék a rajongóknak, hogy kezünkbe vesszük ezt a rejtélyt. Jobban mondva, kezembe veszem ezt a rejtélyt.”
Villeneuve arról is megemlékezett, hogy kezdetben vonakodott elfogadni a megbízást, de miután elolvasta a forgatókönyvet, melyet az eredeti író, Hampton Fancher, illetve Michael Green írtak közösen Fancher és Ridley Scott ötlete alapján, belátta, hogy van értelme ennek a folytatásnak, mely azonban néhány kapocstól eltekintve teljesen önálló lesz az első filmhez képest. Harrison Ford, Fancher és Scott mellett az eredeti film operatőre, Roger Deakins is visszatér a Szárnyas Fejvadász 2-re, aminek forgatása jövő nyáron veszi kezdetét. Hivatalos megjelenési dátum még nincs, de minden bizonnyal 2017-ben, 35 évvel a Szárnyas Fejvadász debütálása után csodálhatja meg a folytatást a nagyközönség a mozikban. Ti szerintetek ezt az évtizedes rejtélyt tényleg meg kellene válaszolni, vagy Ridley Scott beleesik ugyanabba a hibába, mint a Prometheusszal az Alieneket illetően?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.