Hirdetés

Kiderült, hogy mikor érkezik Guy Ritchie és Jason Statham új közös filmje

|

És nem, itt már nem az Egy igazán dühös emberről van szó.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy Ritchie és Statham a világszinten 98 millió dolláros összbevételre szert tett Egy igazán dühös ember után ismét egymásra találtak, ugyanis a Deadline értesülései szerint 2022. január 21-én érkezik újabb közös filmjük, a  Five Eyes (Öt Szem). A film egy MI6 és egy CIA-ügynök párosáról (Jason Statham és Aubrey Plaza) szól, akik a világra veszélyt jelentő halálos fegyverek illegális eladását próbálják megakadályozni.

Hirdetés

A rendezői és a produceri székben természetesen Ritchie ül, a forgatókönyvet a direktorral már korábban is együtt dolgozó Ivan Atkinson és Marn Davies jegyzi. A szereplőgárdát erősíti még Hugh Grant (aki már az Úriemberekben és Az U. N. C. L. E. emberében is feltűnt), Cary Elwes (Fűrész) és Josh Hartnett (Egy igazán dühös ember). 

A komikus és színész Plaza a következőképpen nyilatkozott a szerepéről: 

Alig várom, hogy elkezdjük a forgatásokat. Remélem, Statham csúcsrajáratott menősége mellett az én karakterem is badass lesz. Nem sokan menőbbek Stathamnél, én viszont a babérjaira török, úgyhogy jobb lesz vigyáznia! 

A hírek szerint tehát egy pörgős és vagány akciófilmmel lesz dolgunk, ami az Egy igazán dühös ember sötétebb tónusa után ismét a megszokott Ritchie-hangulatot hozza majd. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.