Hirdetés

Kiderült, hogy valóban Jason Todd-e a Suicide Squad Jokere!

|

A Suicide Squad mozi rendezője, David Ayer reagált arra a régóta terjengő pletykára, miszerint a film Jokere valójában az egykori Robin, Jason Todd.

Hirdetés

Függetlenül attól, hogy tetszett vagy sem, azt mindenkinek el kell ismerni, hogy a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala egy kifejezetten merész, mondhatni "tökös" film lett. Hiszen a szuperhősfilmes trenddel ellentétben nem kezdte el a nulláról felépíteni az új Batman karakterét is világát.

Hirdetés

Helyette beledobtak minket a dolgok közepébe: Bruce Wayne immár 20 éve űzi az ipart, mármint az igazságosztóit, s ez idő alatt bizony már rengeteg minden történt Gotham életében. Azok, akik ismerik a képregényeket és/vagy az animációs filmeket, biztosan észrevették a temérdek utalást, de az átlag nézőknek se kell izgulnia, a Ben Affleck rendezésében készülő önálló Batman film, biztos nagyobb betekintést enged majd a Denevérember múltjába.

Az egyik legfontosabb esemény Batman sztorijában, Jason Todd, azaz a második Robin halála. Őt Joker verte félholtra egy feszítővassal, majd nemes egyszerűséggel rárobbantott egy házat. Mindez már kétséget kizárólag megtörtént a Filmes Univerzumban is, hiszen a BvS-ben láthattuk az egykori Robin jelmezét, melyen Joker gúnyos üzenete virított.

Ennek ellenére nagyon kevés szó esett Jason-ről, így az összeesküvés elméleteket szeretők el kezdték pletykálni, hogy Jason talán nem is halt meg, hanem ő maga vált az új, azaz a második Jokerré. Miután az eredeti Joker majdnem megölte Jason-t, Batman végzett az őrült bohóccal, ám egykori szárnysegédje belebolondult a traumába és ő lett az új Joker. Bizarr teória, de hónapokig nagyon népszerű volt a világhálón.

Most végül egy interjú során a Suicide Squad film rendezője, David Ayer pontot tett a "Mi van, ha Joker maga Jason Todd?" dolog végére. A direktor elmondta, hogy Joker valójában NEM Jason Todd. Pont. Tehát a pletykának annyi. Persze Joker karaktere semmivel se lesz ettől kevésbé érdekes vagy rejtélyes, sőt. Jövő csütörtöktől, pedig azt is megtudhatjuk, hogy miként működik a vásznon a bűnözés bohóc hercegének Jared Leto által életre keltett, újragondolt változata. David Ayer nyilatkozatát alább videóban is megtekinthetitek! Mit szóltok a népszerű pletyka megcáfolásához?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.