Hirdetés

Kiderült hol forgatják a Jurassic World-öt!

|

Ki ne emlékezne a legendás dinós filmekre, amiket Steven Spielberg briliáns rendezésével emelt pátoszos magaslatokba? A filmsorozat eltűnése után mégis úgy döntöttek, hogy leporolják az ősemlősöket, ismét festői környezetben!

Hirdetés

A Colin Trevorrow által rendezésre kerülő Jurassic World Hawaii-on és Louisiana-ban lesz leforgatva. Előbbi helyszínen (Oahu-ban és Kauai-ban) 4+2 hét a tervezett forgatási idő, míg utóbbin minimum 11 hetet terveznek eltölteni. A filmről ugyan nem sokat tudni egyelőre azon kívül, hogy magasak mindenkinek az elvárásai, de az már biztos, hogy Chris Pratt, Ty Simpkins és Bryce Dallas Howard szerepelni fog benne, Spielberg pedig csak producerként vesz részt a projectben. A kicsit hozzáértőknek pedig egy tweet formájában Colin Trevorrow rendező elárulta, hogy 35 és 65 mm-es filmekkel is felveszik a jeleneteket. A Jurassic World jelenlegi megjelenési dátuma 2015. június 12-e, ám természetesen ez még bőven változhat addig.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.