Hirdetés

Kiderült, ki fogja dirigálni a The Defenderst

|

Hirdetés

Vagyis pontosabban nem ki, hanem kik. Jeph Loeb, a Marvel tévés tartalomért felelős vezetője, nagyon elégedett lehetett a Daredevil második évadával, mert a két showrunner, Marco Ramirez és Douglas Petrie, állhat a The Defenders sorozatot élére. A hab a tortán, hogy Drew Goddard is visszatér executive produceri státuszba, szóval a projekt biztos kezekben van.

Hihetetlenül izgatottak vagyunk, hogy az utcai hőseinket összehozhatjuk egy epikus sztoriban, amit Marco és Doug fog készíteni, akiknek a legutóbbi munkájuk a Daredevil második évada magáért beszél. Nemcsak nagyszerű sztorikat, kalandot és akciót írnak, hanem érzik a szívét és humorát annak, ami Marvellá tesz minket. - Jeph Loeb hivatalos bejelentése
A The Defendersben összeáll Daredevil (Charlie Cox), Jessica Jones (Krysten Ritter), Luke Cage (Mike Colter) és Iron Fist (Finn Jones), hogy szembenézzenek eddigi legnagyobb ellenségükkel. A sorozatot év végén fogják forgatni és ha maradnak a tervnél és semmi drasztikus nem jön közbe, akkor 2017 őszén nézhetjük a Netflixen 8 részes közös kalandot. (Előbb még jön a két hiányzó eredettörténete, Luke Cage és Iron Fist). Rögtön utána érkezne a Jessica Jones második évada és/vagy a Daredevil harmadik felvonása, már ha persze berendelik.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.