Hirdetés

Kiderült, hogy ki írja meg a Shrek 5. részét

|

Egy gyakorlott vígjátékíró ötletéből gazdálkodnak majd az alkotók.

Hirdetés

Már egy ideje keringenek a hírek a Shrek következő részének kapcsán, és azt már egy hónapja lehet tudni, hogy született hozzá valami történetalap, amin el lehet majd indulni.

Hirdetés

A Trollok társrendezője, Mike Mitchell (aki egyébként több Shrek filmben is közreműködött) elárulta, hogy aki az 5. részhez már írt egy kezdeményt, nem más, mint Michael McCullers, az Austin Powers, a The Boss Baby és a Saturday Night Live (1997-98) írója. "Nagyon jó ötlettel állt elő, amit tovább lehet fejleszteni." - nyilatkozta Mitchell. 

Talán senkit sem ér meglepetésként egy olyan írót látni, aki több ízben is együttműködött már Mike Myers-szel, Shrek állandó hangjával.

A rendezői pozíció betöltése egyelőre még kérdéses, de Mitchell és társa, Walt Dohrn szívesen vállalnák a feladatot. A szereposztás sem lett még tisztázva, bár Eddie Murphy jelezte szándékát, hogy visszatérne Szamárként. Még van elég idejük eldönteni, ugyanis 2019-re van beütemezve a film.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.