Hirdetés

Kiderült, kit alakít Martin Freeman az Amerika Kapitány: Polgárháborúban

|

Hirdetés

Az újdonsült Empire címlapokkal együtt új infók és képek is érkeztek az Amerika Kapitány: Polgárháborúról, amelyek végre tisztázták Martin Freeman karakterét a Marvel Filmes Univerzumában. Mindenki köszöntse Mr. Everett Ross-t!

Captain America Civil War Martin Freeman
A képregényekben Everett Ross tipikus kormányhivatalnok Wakandában, aki - amellett, hogy jól illeszkedik Freeman kisember figuráihoz - nyilvánvalóan képbe hozza Fekete Párducot is a filmes feldolgozásban, habár a Bosszúállók: Ultron kora is már bőszen utalgatott a Chadwick Boseman alakította karakterre. Ezzel együtt vélhetően az ő karakterét is felvezeti az önálló Fekete Párduc mozihoz, hiszen a készítők elmondása szerint Freeman karakterével is hosszútávon terveznek. Mi már várjuk, hogy összefusson örökös kollégájával és barátjával, az éppen Doctor Strange-et forgató Benedict Cumberbatch-el is. Emellett a film egyik rendezője, Joe Russo azt is elárulta, hogy a Kapitánynál a kör bezárul abban az értelemben, hogy visszatér Németországba. Oda, ahol annak idején  minden elkezdődött és ez számára érzelmileg is megterhelő lesz. Na, nem mintha Tony Starkkal és a csapatával való szembenállás sétagaloppnak számítana. Az Amerika Kapitány: Polgárháború május 5.-én kerül bemutatásra, a főszerepekben pedig továbbra is Chris Evans, Robert Downey Jr. és szinte a teljes Bosszúállók stábja. Update: közben még befutott pár kép, amelyeken Skarlát Boszi és Crossbones is befigyel. [gallery ids="81053,81054,81055"]
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.