Hirdetés

Kiderült, hogy meddig kell várnunk a The Mandalorian visszatérésére

|

Nincs olyan messze, hogy viszontlássuk Bébi Yodát.

Hirdetés

A cég részvényeseinek tartott prezentáción Bob Iger, a Disney vezérigazgatója több Disney+-sorozat bemutatódátumát is bejelentette, a Sólyom és a Tél Katonája-sorozat és a WandaVision mellett a meglehetősen szép sikernek számító The Mandalorian folytatásával.

Hirdetés

A széria alkotója, Jon Favreau már korábban elhintette, hogy 2020 őszén számíthatunk majd az új részekre, ami valóban így is lesz: a Disney-főnök hivatalos bejelentése szerint egész pontosan októberben tér vissza az élőszereplős Star Wars-sorozat. Ami ennél is érdekesebb, hogy az elmondása szerint még többet fogunk kapni Mandóból a második évadot követően, valamint annak is megvan a lehetősége, hogy a szériában bemutatkozó új karakterek a későbbiekben önálló spinoff sorozatokban folytassák a pályafutásukat. 

Iger biztosította a befektetőket, hogy a Star Wars-franchise jövője több előkészületek alatt álló televíziós sorozatban rejlik, amivel arra utalhatott, hogy jelenlegi ismereteink szerint a Lucasfilm 2022 végéig nem készül új filmes produkcióval, és még azzal kapcsolatban sem derült ki semmilyen konkrétum. Ezzel szemben tévés fronton ebben a hónapban indul útjára A klónok háborúja régóta várt befejező évada a Disney+-on, októberben jön tehát a The Mandalorian folytatása, mindemellett pedig a Cassian Andorra és az Obi-Wan Kenobira koncentráló sorozatok is változatlanul tervben vannak a streamingszolgáltató kínálatában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.