Hirdetés

Kiderült, mi lesz a Shazam! folytatásának hivatalos címe

|

Valaki feldühíti az isteneket.

Hirdetés

A DC FanDome rendezvényen a kiadó eddigi legkedvesebb és legderűsebb hangulatú filmje, a Shazam! is képviseltette magát egy rövid panelbeszélgetésen, amelyen ismerős arcokkal együtt leginkább Zachary Levi trollkodott egyet a rajongókkal, mintsem valódi részleteket osszanak meg a folytatásról. Ezzel együtt is végtelenül szórakoztató volt a rövidke prezentáció, és azért csak sikerült valami fontosat is villantani az utolsó percekben. 

Hirdetés

Természetesen nem is lehetne neheztelni a stábra a szűkszavúságért, lévén a koronavírus miatt a Shazam! második részét is el kellett halasztani 2022 áprilisáról ugyanezen év novemberére, mivel a kialakult helyzet ellehetetlenítette a forgatást. Mindenesetre a beszélgetésen a címszerepet alakító Levi-hoz  David F. Sandberg rendező, Asher Angel, Meagan Good, Jack Dylan Grazer és Adam Brody is csatlakozott az első rész gárdájából, illetve Faithe Herman, aki a panel ideje alatt felrajzolta nekünk a Shazam! folytatásának hivatalos címét.

Ez alapján a második rész teljes címe Shazam! Fury of the Gods lesz, ami feltehetően hazánkban Shazam! Az istenek haragjaként fut majd. Egyelőre nehéz megtippelni, hogy egész pontosan milyen istenekre céloz ez az elnevezés, hiszen a stáblistás jelenet alapján a zseniális intellektussal és hipnotikus erővel megáldott gonosz földönkívüli hernyó, Mister Mind, valamint a vele összefogó Doctor Sivana (Mark Strong) csaphat össze Billy Batsonnal és mostohatestvéreivel, akik immáron szintén képesek egyetlen varázsszóra szuperhőssé változni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.