Hirdetés

Kiderült, hogy mi lesz a Szárnyas fejvadász folytatásának címe!

|

A Warner Bros. bejelentette a hivatalos címet, de a történetet még mindig nem fedték fel.

Hirdetés

Már nincs messze 2049...pontosabban egy év múlva jön, ugyanis a Warner Bros. bejelentése szerint így néz ki majd a második rész hivatalos címe: Blade Runner 2049... azaz jobb híján Szárnyas fejvadász 2049, de persze a magyar fordítástól minden kitelik. 

Hirdetés

Mához egy évre, azaz 2017. október 6-ára ütemezte be a stúdió Denis Villeneuve rendezésében az új Szárnyas fejvadász filmet, amiben az éppen hazánkban kerékpározgató Harrison Ford és Ryan Gosling lesznek a főszereplők. Előbbi ismét Rick Deckard bőrében, természetesen. Sajnos a történetről még mindig nincsenek információink. Az első rész 2019-ben játszódott, és egyelőre csak spekulálni lehet, hogy a harminc évvel későbbi világ mit tartogathat.

Szerintetek honnan folytatódik majd a történet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.