Hirdetés

Kiderült mi lesz Az Igazság Hajnala kezdőjelenete

|

Hirdetés

Újabb leplet rántottak le a jövőre érkező szuperhős blockbusterről, a Batman Superman ellen: Az Igazság Hajnaláról. Amióta csak kiderült, hogy Superman következő kalandjában a Denevéremberrel fog megmérkőzni - legalábbis a címben biztosan - a rajongók azt találgatták, hogy mi válthatta ki Batman ellenszenvét a kriptonival szemben. Ezt Az Igazság Hajnala már a kezdőjelenetében meg fogja válaszolni, sőt, igazából már a trailerből is betekintést nyertünk ebbe: tanúi leszünk, amint Superman és Zod Generális harca lerombolja a Wayne Enterprises egyik épületét. Maga Henry Cavill, a Supermant megformáló színész nyilatkozott Bruce Wayne lelki állapotáról:

"Bruce egyik épülete romba dől, miközben Bruce mindent megtesz, hogy kimenekítse onnan az embereket, de kudarcot vall. Szóval ő most egy nagyon mérges ember, aki viszont fél attól, hogy Superman mire lehet képes. Miért is kéne megbízni ebben a szupererős földönkívüliben? Mi történik, ha hirtelen ellenünk fordul?"
Ez nemcsak megmagyarázza Batman ellenszenvét a kriptoni iránt, hanem még számtalan indokot is ad számára, hogy felvegye a kriptonitos kesztyűt vele. Mit szóltok ehhez a fejleményhez? Egy ilyen kezdőjelenet sikeresen meg fogja alapozni a film hangulatát?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.