Hirdetés

Kiderült, mikor érkeznek a Lupin új részei a Netflixre

|

Nyáron visszatér a francia Sherlock Holmes!

Hirdetés

A Netflix idei évének első nagy dobása, és meglepetéssikere a francia krimisorozat, a Lupin volt. Az akcióban és Sherlock Holmes történeteire jellemző misztikumban bővelkedő lendületes széria készítői új életet leheltek a franciák klasszikus irodalmi hősébe, Arsene Lupinbe.

Az Omar Sy (Életrevalók) főszereplésével készült sorozat nem egy az egyben adaptálja Maurice Leblanc történetei, hanem inkább csak merít belőlük.

Hirdetés

A szélhámos tolvaj meséi a 21. századi Párizs utcáin elevenednek meg, méghozzá olyan sodró lendülettel, energiával és persze humorral (valamint egy sármos főhőssel), hogy bárkit rabul ejt. Még azt is, aki nem akarta eredeti nyelven hallgatni, ugyanis nemrég elérhetővé vált a magyar szinkron is a szériához. Alig egy hónap múlva pedig megérkezik a folytatás.

A Netflix kettő részre szedte a sorozat első évadát, és első körben csak öt epizódot tett elérhetővé. Június 11-én azonban felkerül a platformra a folytatás, azt azonban nem tudni, pontosan hány rész is érkezik még a Lupinből. Mi mindenesetre ott leszünk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.