Hirdetés

Kiderült, mikor jön a BoJack Horseman 5. évada

|

Ezt pedig maga a címszereplő jelentette be a hozzá méltó, frappáns módon.

Hirdetés

Sokáig nem lehetett tudni mikor érkezik a kiváló rajzfilmsorozat, a BoJack Horseman 5. szezonja. A rajongók folyamatosan érdeklődtek és kérdésekkel bombázták az alkotókat, mígnem azok megelégelték ezt és felreppentették a fátylat - igen kreatív módon.

Hirdetés

A választ maga a főhős írta meg twitteren a tőle megszokott stílusban:

"Woooooowwwwww, gratulálok te vagy a 10000000. ember, aki ezt kérdezi, nyereményed a válasz: szeptember 14, most pedig elég a kérdezősködésből."

Aki nem ismerné, a sorozat egy kiégett sitcom sztár mindennapjait mutatja be Hollywoo(d)ban. Remek humorú, szarkasztikus felütésű, ugyanakkor borzasztó mély és drámai széria, ami úgy játszik az érzelmeinkkel, mint macska az egérrel. Hamarosan tehát érkezik a folytatás a Netflixre, aki eddig nem látta volna, szeptemberig kényelmesen utolérheti a többieket.

Ti várjátok a BoJack Horseman új évadát?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.