Hirdetés

Kiderült némi új információ az Aquaman folytatásáról, melyben Patrick Wilson is visszatér

|

A rendező csepegtetett némi információt.

Hirdetés

Jason Momoa szuperhősének második szólófilmje csak 2022. december 16-án kerül a mozikba, ennélfogva nem is akkora meglepetés, hogy az Aquaman csak egy rövidke panelbeszélgetést kapott a DC Entertainment újdonságait prezentáló rendezvényen.

Hirdetés

Bár Patrick Wilson már korábban is leszögezte, hogy ha James Wan is úgy szeretné, akkor örömmel visszatér a címszereplő karakter fiatalabb féltestvére, Orm szerepében, akiről eddig csak annyit lehet biztosan tudni, hogy az első film végi vereségét követően már nem ő lesz a főgonosz. Ez a megtiszteltetés minden bizonnyal Fekete Mantát éri majd, aki korábban csak nyúlfarknyi szerepet kapott ugyan, de a stáblistás jelenetből nehéz másra következtetni.

A filmet Wilson mellett a rendező, James Wan képviselte, aki elárult némi új információt azzal kapcsolatban, mire is érdemes számítani a folytatástól. Elmondása szerint a második film sokkal komolyabb hangvételű lesz, mint az első volt, és relevánsabb a mai világra nézve, ami miatt a 2018-as Aquamant is érte kritika, mondván nem volt valami bevállalós, pedig a tengerek szennyezése akár adhatott volna neki egy komolyabb társadalomkritikus élt. A direktor továbbá azt is megszellőztette, hogy újabb világokat ismerhetünk majd meg a történetben, ami az Atlantiszban lévő potenciált elnézve szinte alapvető elvárás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.