Hirdetés

Kié lesz James Bond?

|

Hirdetés

James Bond egy hihetetlen erővel bírő franchise. 50 év után is képes volt milliókat megmozgatni a Skyfall. Egy olyan névről van szó, ami gyakorlatilag nézőmágnesként funkcionál, elég csak megnézni, hogy mekkora érdeklődés kiséri a jövő héten mozikba kerülő Spectre-t. Számtalan színész volt már 007-es ügynök, és rengeteg érdekes történetet dolgoztak már fel. A Casino Royal óta a Sonynál parkolnak a jogok, de ez az idei filmmel lejár és hatalmas licit kezdődhet a szériáért. Természetesen maradhat a Sonynál, de a Warner Bros., a Fox, a Universal és a Paramount is kifejezte már érdeklődését. Fontos, hogy a Disney nem fog beszállni a versenybe, mert valószínűleg ez már nem fér bele a költségvetésbe a Marvel és a Star Wars mellé. Eddig a Warner Bros. tűnik a legagresszívebbnek. A Sony vezérigazgatója, Tom Rothman is rajta tartja a szemét az eseményeken, de nagyon úgy tűnik, hogy nagyon drága döntésnek bizonyulna, ha ragaszkodnának Bondhoz. Egyelőre azonban mindenki megvárja, hogy szerepel a Spectre, aztán jöhet az igazán komoly öldöklés jövő év elején. Attól nem kell félni, hogy a kedvenc ügynökünk eltűnne a mozivásznakról. Ha a Sonynál marad, akkor valőszínűleg kicsit megvágják a költségvetést, viszont a Warner híres arról, hogy szabadabb kezet ad az alkotóknak, ami akár újfajta filmeket is eredményezhet. Ez nem lesz hatással Daniel Craig szerződésére, (a fő producerek maradnak) neki még muszáj egyszer visszatérnie, kivéve, ha esetleg az új stúdió felmenti a szerződése alól, amit valószínűleg meg is köszönne. Nekem mondjuk elég volt belőle, jöhetne egy kis vérfrissítés, talán éppen egy másik angol úriember képében, (főleg, ha Craignek semmi kedve az egészhez) de mit gondoltok kinél lenne jó helye James Bondnak?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.