Hirdetés

Kiersey Clemons a Flashről és az Igazság Ligájáról beszélt

|

Az Iris Westet alakító színésznő beszélt a DC Bővített Univerzumban betöltött szerepéről.

Hirdetés

Számos átok súlytotta a szóló Flash filmet és pár héttel ezelőttig bizonytalanok voltunk abban, hogy mégis mi újság a skarlát gyorshajtó önálló mozija körül. Szerencsére lassacskán rendeződni látszódik a projekt, ami mint kiderült a Flashpoint képregény sztoriját fogja feldolgozni. Azt már egy ideje tudtuk, hogy Barry Allen szerelmét, Iris Westet Kiersey Clemons fogja alakítani, akivel először a novemberben érkező Igazság Ligájában találkozhatunk. Most a színésznővel interjút készített a ComingSoon.net, akik kifaggatták a DC Bővített Univerzumban betöltött jelenéről és jövőjéről.

Hirdetés

ComingSoon.net: Téged is visszahívtak az Igazság Ligája újraforgatásaira?

Kiersey Clemons: Mindenki ezt kérdezi tőlem. Nem, az én részemet még Zackkel [Snyder] befejeztük és a legjobbakat kívánom neki. Nem tudom, hogy most pontosan min dolgoznak, de biztos vagyok benne, hogy bármiről is van szó az szükséges. Annyiban biztos vagyok, hogy azok részek, ahol bemutatkozok Irisként kicseszettül vagányak. Alig várom, hogy láthassam a filmet. Annyira örülök neki, hogy megismerhettem ezt a műfajt, mert korábban nem vágytam arra, hogy egy szuperhősös filmben szerepelhessek, de amint beléptem az Igazság Ligája forgatására leesett az állam.

CS: Ami az időbeosztásodat illeti tudom, hogy a Flash filmet elcsúsztatták miután Rick [Famuyiwa] lelépett. Hogyan birkózol meg ezzel logisztikailag? Hogy tudsz más filmekre vagy sorozatokra igent mondani miközben nem tudod pontosan, hogy mikor kezded forgatni a Flasht?

Clemons: Egyszerűen projektről projektre haladok. Sok olyan munkán is dolgozok, amelyek esetében nem feltétlenül fogok a kamerák előtt szerepleni, hanem produceri és írói feladatokat végzek. Többnyire ilyesmikkel töltöm ki az időmet, így amikor a Flashre kerül a sor akkor megtudom azt csinálni utána pedig folytathatom tovább a saját dolgaimat. A Flash rengeteg időmet fogja elvenni, ezért biztosra akarok menni, hogy a többi projektemet kellően megalapozom mielőtt azok esetében castingra és forgatásra kerülne a sor.

CS: Szóval jelenleg egy kis szünetet tartasz a Flash miatt?

Clemons: Igen. Ma este még elutazom, hogy forgassak és ha annak vége, akkor részemről befejeztem az évet. Aztán, ha januárban sem kezdjük el a Flasht visszatérek az íráshoz és utána pihenek picit.

A Flash mozi forgatókönyvét jelenleg Joby Harold (Arthur király: A kard legendája) írja újra a legelejéről a stúdió pedig igyekszik minél előbb egy új rendezőt keríteni a gyeplőhöz. A pletykált direktorok között Robert Zemeckis (Vissza a jövőbe trilógia) számít az első számú jelöltnek. Reméljük mielőbb jó híreket hallunk a film felől.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.