Hirdetés

Kihirdették a Philip K. Dick díj jelöltjeit

|

Hirdetés

A Philadelphia Tudományos-fantasztikus Közösség által szponzorált díjat 1982 óta minden évben kiosztják, s a bíráló bizottság által az év legjobbnak ítélt puha kötésű sci-fi regénye kapja az Egyesült Államokban. 2014-ben Meg Elison a The Book of the Unnamed Midwife című műve nyert. Az átadót hagyományosan – az idén harminckilencedik – Norwescon nevű science fiction találkozón rendezik Washington-ban, március 25-én.  A döntéshozók tagjai jelenleg Eric James Fullilove, James C. Glass, David Higgins, Lisa Mason és Jack Skillingstead. A jelöltek a következők: Brenda Cooper: Edge of Dark Douglas Lain: After the Saucers Landed PJ Manney: (R)evolution Ramez Naam: Apex Adam Rakunas: Windswept Marguerite Reed: Archangel  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.