Hirdetés

Kijött a Hell and Back korhatáros előzetese

|

Hirdetés

A Robot Chickenért és a BoJack Horsemanért felelős stúdió megint előrukkolt egy felnőtteknek való, erősen obszcén animációs filmmel, azaz a Hell and Back-kel. A korhatáros komédia középpontjában egy háromtagú baráti társaság áll, akik a pokol legmélyebb bugyraiba ereszkednek le, hogy megmentsék barátjukat. Útjukat persze számos démon, legenda és maga az ördög is keresztezi a humor érdekében. A filmet Tom Gianas és Ross Shuman rendezte (akik már jártasak az ehhez hasonló, Adult Swim produkciókban), és a karakterek hangjait sem akárkik fogják kölcsönözni: T. J. Miller, Mila Kunis, Michael Peña, Susan Sarandon és Bob Odenkirk. https://www.youtube.com/watch?v=8UwjzsB5NkA

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.