Hirdetés

Kijött a Lucifer magyar szinkronos előzetese

|

Hirdetés

A VIASAT3 egyik újdonsága lesz tavasszal az amerikai FOX-on idén bemutatkozó krimisorozat, a Lucifer, amely már első hallásra sem tűnik szokványos, procedurális szériának. A hazánkban április 25-én debütáló sorozat alapja ugyanis egy képregénysorozat - mely többek között az Amerikai Isteneket is jegyző Neil Gaiman fejéből pattant ki. A történet szerint Lucifer annyira megunta a pokolbeli létet, hogy felköltözik a Földre, az Angyalok városába, hogy kifürkészhesse az ott élők titkait. Az egyik kiszemeltjét azonban meggyilkolják, Lucifer pedig besegít a rendőrségnek a nyomozásban. A Lucifer az egyik olyan, Magyarországon idén tavasszal debütáló sorozat, amelyet szerintünk sokaknak érdemes látnia. A magyar változatról eddig csak olvashattunk, most viszont már hallhatjuk is, hogyan szól Tom Ellis Kárpáti Levente orgánumával és milyen Lauren German Mórocz Adrienn hangjával. https://www.youtube.com/watch?v=YQMZzQ0Vm8s

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.