Hirdetés

Kijöttek a 2016-os Tarzan első képei az izmos vademberről

|

Hirdetés

A Harry Potter filmekkel sikert aratott David Yates úgy döntött, hogy feldolgozza a híres Tarzan sztorit, melynek címszerepére meglepő módon egy svéd színészdinasztia trónörökösét, Alexander Skarsgårdot (True Blood, Melankólia) választotta. Az alább két képen ő mutatja meg kiszuperált felsőtestét a nagyvilágnak. Egyiken láthatjuk mellette a Jane-t alakító Margot Robbie-t (A Wall Street farkasa, Focus:A látszat csal) is. [gallery ids="74042,74044"] A filmben rajtuk kívül elég nagy neveket láthatunk a stáblistán: Samuel L. Jackson, Christoph Waltz, és Djimon Hounsou. A történet szerint Tarzan már évek óta elhagyta Afrika dzsungelét, hogy ellátogasson a civilizált világba Jane-nel, akivel már házasok, illetve John Clayton, és Lord Greystoke társaságában. Majd a parlament képviseletében vissza kell mennie Kongóba kereskedelmi megbízottként, ahol nem is sejti, hogy egy belga Leon Rom nevű kapitány (Waltz) próbálja őt felhasználni kapzsi és bosszúálló terveihez. De arra, hogy mit lép erre az az őserdő vadembere, 2016 nyaráig várni kell.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.