Hirdetés

Kijöttek az első hivatalos fotók a Bazi Nagy Görög Lagzi 2-ből

|

Hirdetés

Nia Vardalos John Corbett-tel karöltve integet az első hivatalos fotók egyikén, mely kikerült a Bazi Nagy Görög Lagzi folytatásának forgatásáról. Mit is mondhatnánk: az eltelt évek csak Corbetten látszanak meg egy picit, de mindkét színész remekül fest. A Bazi Nagy Görög Lagzi 2 történetéről egyelőre csupán annyi ismert, hogy a Portokalosz család egyik féltve őrzött titkáról hull le a lepel, ami ismét összehozza az egész famíliát, ami természetesen egy újabb hatalmas mulatságba torkollik. A cselekmény alapvetően ismét Toula és Ian kapcsolatára fog koncentrálni, hogy miként fogják rendbe hozni válságba került házasságukat, mikor még közös lányukra, és úgy általában saját magukra is alig van idejük. Bár a forgatás még gyerekcipőben jár, Corbett a színésztársa által írt forgatókönyv elolvasását követően meg van győződve róla, hogy a Bazi Nagy Görög Lagzi 2 jobb lesz, mint az első felvonás.

„Azt hittem, hogy meg kell erőltetnem majd magam, hogy elvállaljam a szerepet, mert tudtam, hogy valószínűleg nem lesz olyan jó a film, mint az első rész. De be kell vallanom, hogy mire a végére értem a forgatókönyvnek az állam a padlón kötött ki. Meglátásom szerint Nia egy viccesebb, meghatóbb és jobb sztorit rakott le az asztalra, mint amilyen az első volt.”
[gallery size="medium" ids="64143,64142,64141"] A Bazi Nagy Görög Lagziból minden szereplő visszatér a folytatásra, amit Kirk Jones (Mindenki megvan, Várandósok - Az a bizonyos 9 hónap) fog rendezni Rita Wilson, Tom Hanks és Gary Goetzman producerkedésével. A film 2016 márciusában fog a mozikba érkezni.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.