Hirdetés

Kijöttek az első képek az American Horror Story: Hotelből

|

Hirdetés

Rohamosan közeledik az október, ami egyet jelent az American Horror Story újabb évadának érkezésével. Az ötödik felvonás, mely a Hotel alcímre hallgat, idézőjelesen szakít a gyökerekkel, hiszen először a sorozat történetében Jessica Lange nélkül maradunk. A helyére viszont egy másik, és valljuk be, hogy zeneileg sokkal sikeresebb énekes pacsirta érkezett Lady Gaga személyében, akiről a stáb valamennyi tagjával egyetemben kikerültek az első képek. [gallery ids="65548,65549,65550,65551,65552,65553,65554,65555,65556,65557,65558,65559"] A szereplők képei mellett a karakterekről is megérkeztek az első információk. Lady Gaga fogja játszani a hotel tulaját, Countesst (Grófnőt), aki lényegében egy vámpír, aki egy szerelmi háromszögben találja magát a szintén vámpír Matt Bomerrel (Donovan), valamint a Finn Wittrock által alakított Tristannel. Evan Peters James March bőrébe fog belebújni, aki még a ’30-as években húzta fel a hotelt, ahova elrejthette legyilkolt áldozatait. Tekintve, hogy a jelenben fog játszódni az évad, elsőre adja magát, hogy flashbackek révén elevenedjen meg Peters a képernyőn, de ha már vámpírok is felütik a fejüket a sorozatban, akkor az sem kizárt, hogy Peters a 21. században is terrorizálni fogja a hotel tulajait és vendégeit. (Persze Ryan Murphy még a sorozat kezdetén leszögezte, hogy vámpírokon kívül mindenféle rémség felbukkanhat az American Horror Storyban, úgyhogy Lady Gagát is csupán úgy jellemezte, mint aki egy ősi vérvírustól szenved – innentől mindenki értse úgy, ahogy szeretné.) Ami a többieket illeti, Angela Bassett Gaga egykori szeretőjét fogja megszemélyesíteni, Kathy Bates lesz Bomer anyja, míg Sarah Paulson Gaga egy drogfüggő barátja lesz. Denis O’Hare egy transzvesztitát kelt életre, akit csupán Liz Taylorként becéznek, valamint Wes Bentley is tiszteletét teszi egy zsaruként az ötödik évadban, aki a Ten Commandments Killer (Tízparancsolat Gyilkos) után nyomoz. Mint az a leírásokból is látható, idén is több szálon fog haladni a sztori, és az ügyeletes jó fiúknak, illetve lányoknak egyszerre több veszedelemmel kell majd szembenézniük. Szerintetek kik fogják megélni a szezonzáró finálét?  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.