Hirdetés

Kik üldözik majd Riddick-et?

|

Hatalmas lendülettel megindult a következő, szám szerint harmadik Riddick film szereplőválogatása, s rögtön sikerült is két posztot betölteni a filmben.

Hirdetés

Riddick-nek nem lesz könnyű dolga, hiszen veszedelmes fenevadak vadásznak majd rá, de emberi ellenfelekkel is küzdenie kell, ugyanis zsoldoscsapatokat küldenek likvidálására. A casting során sikerült kiválasztani két ilyen csapat velejéig romlott vezetőjét is, akik Riddick orra alá szeretnének borsot törni: egyikük a Battlestar Galactica sztárja, Katee Sackhoff, aki egy bizonyos Dahl-t alakít majd. Hasonló karakterrel bír majd Jordi Molla, csak férfi fronton: őt a Bad Boys 2-ben és a Colombiana-ban láthattuk, és a kegyetlen Santana névre hallgató zsoldost köszönhetjük majd neki. A harmadik Riddick David Twohy (A sötétség krónikái, 22 évente sötétség) elképzelésében valósul meg, a tervek szerint hamarosan nekilátnak a forgatásnak és 2013-ban már élvezhetjük is a kész projektet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.