Hirdetés

Killer Elite - Az első kép

|

Még májusban adtunk róla számot, hogy remek színészek egy csapata összehozza Gary McKendry rendezése alatt a The Killer Elite-et, ami kőkemény akciónak ígérkezik.

Hirdetés

McKendry maga rendez és írja a forgatókönyvet Ranulp Fiennes The Feather Men című regényéből, melynek alapsztorija egy katonai egység boldogulásáról szól majd, akik bérgyilkosokból álló csürhét üldöznek. Itt jön képbe egy titkos ügynök, akinek pont az a feladata, hogy ezeket a katonákat és családjaikat megvédje akár a legrosszabbtól is. A főbb szerepekben láthatjuk Robert De Niro-t, Jason Statham-et, Clive Owen-t, Dominic Purcell-t, Yvonne Strahovski-t és Adewale Akinnuoye-Agbaje-t. A Killer Elite várható megjelenése szeptember 23, a hazai dátum valószínűleg 22 vagy 29 lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.