Hirdetés

Killers of the Flower Moon - J.J. Abrams és Leo összeáll?

|

Hirdetés

Hetekkel az Oscar-gála után J. J. Abrams és Leonardo DiCaprio úgy döntött, hogy Eric Roth íróval karöltve nekiugranak a Killers of the Flower Moon adaptációjának, amit a Paramount forgalmazna. A hírek szerint épp most alkudnak a producerek a könyv jogaiért, melyben legnagyobb ellenfelük a Sony, aki George Clooney-val  rendeztetné a filmet. Elvileg a Paramount áll nyerésre ebben az epikus küzdelemben. Az 1920-as években játszódó Killers of the Flower Moon valós események alapján íródott. Néhány Osage indiánt megöltek Oklahomában, ahol a törzsük egy olajban gazdag rezervátumban él. Az indiánok próbálták kiharcolni, hogy az olajeladás bevételéből megkapják a nekik járó összeget, de valaki elkezdte megtizedelni embereiket. A nyomozást egy új kormányügynökség kezébe helyezik, melynek neve FBI (igen, az!), kiknek ez lesz majd az első fontos gyilkossági ügyük. Ennek során egy nagy korrupciós hálót kell majd felderíteniük, hogy megleljék a gyilkosokat. A hírek szerint akkora falat ez az adaptáció, hogy a Fox, Brad Pitt Plan B-je és az Universal is beszállt a licitháborúba. Ez érdekesnek ígérkezik.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.