Hirdetés

Kínában is rekord összeggel nyitott a Venom

|

A keleti országba még csak most érkezett meg a Venom és a siker ott sem maradt el.

Hirdetés

Ahogyan gyakorlatilag mindenhol, úgy Kínában is erősen dominálta első hétvégéjét a Sony Venomja. A Tom Hardy főszereplésével készült képregényfilm túlszárnyalta a becsléseket is és 111 millió dolláros bevétellel zárta a kínai nyitóhétvégéjét.

Hirdetés

Ezzel a teljesítménnyel a háta mögött a Venom a második legjobban nyitó szuperhősfilm lett az országban a Bosszúállók: Végtelen háború mögött. A kínai bevételekkel együtt immáron 673.5 milliót kaszált a film globálisan.

Most már szinte biztos, hogy a Pókember-univerzum antihőse át fogja lépni a 700 milliós bevételi határt is. Nem rossz teljesítmény egy olyan filmtől, amit sok negatív visszhang előzött meg. Világos jelzés ez a Sony számára arra, hogy van potenciál az általuk megálmodott antihősös moziverzumban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.