Hirdetés

Kinek a pap…

|

A pap – Háború a vámpírok ellen a keserű jövőbe vezet, melyben már csak egy harcos papi rend képes megvédeni az emberiséget a vámpírok támadásai ellen.

Hirdetés

A futurisztikus film nem csak az akciókban, hanem azok elkészítésében is elég egyedi stílusú: valószínűleg ez az első mozidarab, melynek alkotója a színészek szavazati alapján vágta újra művét. Scott Charles Stewart rendező ugyanis megkérdezte a film főszereplőit, Paul Bettany-t, Cam Gigandet-et és Maggie Q-t, melyik volt a kedvenc akciójelenetük. Mind három színész ugyanazt a részt nevezte meg – azt, amelyben egy a sivatagban száguldó vonat tetején és a vagonokban folyik a harc, miközben Maggie Q motoron üldözi a szerelvényt –, úgy határozott, hogy jóval nagyobb hangsúlyt ad ezeknek a képsoroknak. A végeredmény pedig önmagáért beszél: majdnem 20 perces, folyamatos akciódömping, amely egyszerre három helyszínen folyik, és végül egyetlen, hatalmas robbanásban találkozik.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.