Hirdetés

Kingsman 2 - Colin Firth végre beszélt a visszatéréséről

|

Colin Firth szerint a Kingsman folytatása szakít a hagyományokkal.

Hirdetés

Úgy tűnt, hogy Colin Firth karakterének nem sok keresnivalója lesz a Kingsman: A titkos szolgálat folytatásban, amit nagyon sajnáltunk, hiszen meglepő frissességgel és szerethető módon játszotta a brit kém szerepét. Szerencsére a készítők is belátták, hogy még több Harry Hart-ra van szükségünk, így a Kingsman: The Golden Circle-ben is viszontláthatjuk a Galahad fedőnevet viselő ügynököt, csak azt nem tudjuk még, hogy miként tér vissza halottaiból.

Hirdetés

A Collider interjút készített a színésszel a hamarosan érkező Bridget Jones babát vár című film kapcsán, de nem csupán a romantikus-vígjáték folytatása, hanem a Kingsman 2 is szóba került, amiről Firth így nyilatkozott:

Collider: Azt már mind tudjuk, hogy benne leszel a Kingsman folytatásában, de te hogyan és mikor értesültél a visszatérésedről?

COLIN FIRTH: Nos, még mindig az a dolgom, hogy sejtelmes legyek ezzel kapcsolatban, szóval elnézést azért, ha kikerülöm a rendes választ. Nem titok, hogy benne leszek, valahol, valahogyan. Abból, amit eddig láttam azt mondhatom, hogy ez nem egy hagyományos folytatás lesz. Nagyon is különállónak fog érződni, ezért kitörő optimizmussal állok hozzá.

Collider: Az embereket nyilvánvalóan lázba hozta, hogy visszatérsz, legyen bármekkora is a szereped.

FIRTH: Sajnos nem mondhatok túl sokat arról, hogy milyen mértékben leszek benne. Rengetegen spekuláltak és sokan mellélőttek a találgatásokkal. Szeretném megtartani a meglepetés erejét, legalább még egy kicsit. Azt hiszem ismét sokaknak fog leesni az álla.

Csöppet sem bánjuk, hogy Firth továbbra is rejtegeti a titkát, és csak remélni tudjuk, hogy a marketing kampány során sem lövik el a csattanót. Persze tényleg jó lenne tudni, hogy mégis hogyan élhet túl valaki egy közvetlen közelről bekapott fejlövést, sokkal jobb lesz megtudni a választ a moziban ülve.

A Kingsman: The Golden Circle 2017. június 16-án érkezik a mozikba. Főbb szerepekben még Taron Egerton, Julianne Moore, Channing Tatum, Pedro Pascal, Halle Berry, Jeff Bridges, Vinnie Jones és Elton John.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.