Hirdetés

Nagyon vagány teljes előzetes érkezett a King’s Man: A kezdetekhez

|

Mert ugyebár a modor mutatja, mit érsz.

Hirdetés

A hét indításaként máris befutott egy látványos új előzetes a nagy sikerű Kingsman - A titkos szolgálat és a Kingsman: Az Aranykör jövőre érkező előzményfilmje kapcsán, amelyben a franchise atyjaként ismert, a rendezői feladatokat ismételten ellátó Matthew Vaughn a minden helyzetben úriember kémeket nevelő titkosszolgálat megalakulását fogja elénk tárni, még mielőtt Töki (Taron Egerton) és Harry (Colin Firth) visszatér a fősodor folytatásában.

Hirdetés

A King's Man (ami a magyar változatban egy A kezdetek alcímmel is kiegészül) egészen a huszadik század elejére kalauzolja vissza a rajongókat, és az angliai titkos társaság megalapítását mutatja be egy olyan sötét időben, ahol a világ legrosszabb zsarnokai és bűnügyi zsenijei szövetkeztek egymással a világ ellen. A tapasztalt mentorszerepben Ralph Fiennes alakítását élvezhetjük majd, míg a fiatal újoncot Harris Dickinson fogja életre kelteni a történetben. További szerepekben Gemma Arterton, Djimon Hounsou, Rhys Ifans, Daniel Brühl, valamint Charles Dance is látható lesz, a színészgárdát tehát kétségkívül nem érheti semmilyen panasz.

A King's Man: A kezdetek előreláthatólag 2020. február 13-án debütál a hazai mozikban, a legújabb képsorok mellett pedig egy friss plakátot is megnézhettek alább.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.