Hirdetés

Kingsman: A titkos szolgálat - Mark Strong is kész visszatérni a folytatásra

|

Hirdetés

Nem csak Matthew Vaughn rendező és Colin Firth kész arra, hogy folytassa az idei év egyik abszolút meglepetését, a Kingsman: A titkos szolgálatot, hanem az egyik főbb szereplőt alakító Mark Strong is minden további nélkül kész a visszatérésre. Strongot a 2015-ös Jameson Empire Awards eseményen kérdezték arról a lehetőségről, hogy benne lenne-e a Vaughn féle Kingsman második részében, mire a színész rábökte, hogy készen áll rá. Miután kicsit méltatta Vaughn érdemeit valódi tehetségnek nevezve őt, azt is elárulta, hogy bármit is találjon ki a rendező, ő benne van. A folytatás részleteiről viszont nem sokat tud, csakis annyit mondott mosolyogva, hogy valamiféle piperkőc szuperkémekre számíthatunk. Nem mondja, Mr. Strong? https://www.youtube.com/watch?t=257&v=7HLeDo807zM

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.