Hirdetés

Kingsman: The Golden Circle - Na, ki tér vissza?

|

Hirdetés

Bár a Kingsman folytatásának forgatása még nem kezdődött meg, a címről és a történetről a rendező, Matthew Vaughn nyilatkozatainak köszönhetően már van fogalmunk: a Kingsman: The Golden Circle történetében hőseink főhadiszállását - a Skyfallhoz hasonlóan - támadás éri, a nyomok pedig Amerikába vezetnek, ahol Tökiék a helyi ügynököknek, a The Statesmannek a segítségét kérik, amelyet Halle Berry vezet. A film főgonoszát, Poppy-t ezúttal Julianne Moore alakítja majd. Innentől kezdve spoiler!  A főszerepben visszatérő Taron Egerton megosztotta a The Golden Circle első, meglehetősen spoileres plakátját Twitteren, amelyen a Colin Firth által alakított Harry Hart/Galahad szemüvege látható egy félre nem érthető üzenettel, miszerint a haláláról szóló jelentések meglehetősen túlzóak voltak, ráadásul Töki megformálója mindezt megfejelte a hozzá fűzött kommentárral is:  

Hogy ez mégis mit jelent? Azt, amit már régóta pletykáltak, hogy valamilyen módon Colin Firth is vissza fog térni a Kingsman: The Golden Circle történetében, de hogy miképpen, arról jelenleg fogalmunk sincs. Az mindenesetre beszédes, hogy Harry szemüvegének egyik lencséje be van sötétítve, valószínűleg ott érte találat Valentine (Samuel L. Jackson) pisztolyából. A Kingsman: The Golden Circle 2017. június 17-én jelenik meg külföldön és a fentieken kívül biztosan visszatér még Mark Strong és Edward Holcroft is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.