Hirdetés

Újabb részletekre derült fény a készülő Kingsman-filmekről

|

Minden okunk megvan várni a széria következő felvonásait.

Hirdetés

A Deadline információi szerint Liam Neeson (Dermesztő hajsza, Elrabolva, Schindler listája) is csatlakozott a soron következő Kingsman-film szereplőgárdájához. A The Great Game címre keresztelt, az eddigiekhez hasonlóan Matthew Vaughn rendezésében készülő produkció nem hagyományos értelemben vett folytatás lesz, ugyanis a fiktív titkosszolgálat születését fogja elmesélni az 1900-as években (ezáltal a két korábbi film főszereplője, Taron Egerton és Colin Firth kimaradnak a kalandból). 

Hirdetés

Az előzményfilm szereplőgárdája egyébként meglehetősen impozáns, hiszen az újonnan megszellőztetett Neeson mellett többek közt olyan neveket sikerült leszerződtetni, mint Aaron-Taylor Johnson (Bosszúállók: Ultron kora, Ha/Ver), Daniel Brühl (Becstelen brigantyk), Charles Dance (Trónok harca, Godzilla II. - A szörnyek királya) vagy Stanley Tucci (Az ördög Pradát visel, A hallgatás). 

Ami pedig Töki és Harry párosát illeti, Matthew Vaughn nemrégiben az előzményfilmmel párhuzamosan készülőfélben lévő Kingsman 3-ról is elárult egy-két dolgot. Elmondása szerint ebben a részben kicsúcsosodik, egyszersmind lezárást kap a Kingsman: A titkos szolgálat és a Kingsman: Az aranykör című filmekkel útjára indított széria, amelyben Egerton és Firth karaktereinek kapcsolata is révbe ér. A rendező reméli, hogy a trilógiazáró már idén, de legkésőbb jövő év elején kamerák elé állhat, ami azt jelentené, hogy az elkövetező években bőven részünk lesz a Kingsman világából.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.