Hirdetés

Király! - Rövid történet

|

David Gordon Green (Ananász Expressz) egy elképesztően ütős vígjátékot készül összekalapálni nekünk, Danny McBride, James Franco, Natalie Portman és Zooey Deschanel július hetedikén vár minket a mozik vásznain!

Hirdetés

Korábban Your Highness néven értesülhettetek a filmről, most pedig megkapta a magyar címét és rövid sztoriját is partnerünk, az Uip Duna Film-től: "Tádé (Danny McBride) egész életében azt nézte, ahogy a tökéletes bátyja, Fábiusz (James Franco) vakmerő hőstetteket hajt végre, és meghódítja népe szívét. Elege van abból, hogy lemarad a kalandokról, az imádatról és a trónról, ezért elmerül a varázsfűben, a kemény piákban és a könnyű hölgyekben. Ám amikor Fábiusz leendő menyasszonyát, Belladonnát (Zooey Deschanel) elrabolja a gonosz varázsló, Lazúr (Justin Theroux), a király ultimátumot ad mihaszna fiának: legyen férfi, és segítsen az ara megmentésében, vagy kotródjon el..." Folyt. köv. a tovább után!"

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.