Hirdetés

Ezek a zenék dübörögnek majd a Király Válogatáskazi 2-n

|

Ezekre a popzenékre őrzik a galaxist Űrlordék a Galaxis Őrzői 2-ben.

Hirdetés

A Galaxis Őrzői nem csupán látványban és humorban volt telitalálat, hanem a film zenei betétjeiért is odavoltak a nézők. Az első rész végén Űrlord felfedezi, hogy édesanyja egy válogatáskazettát hagyott neki búcsú ajándékként, a rajongók pedig már tűkön ülve várták, hogy kiderüljön milyen slágerek szerepelnek a szalagon.

Hirdetés

A válaszra nem kell a film premierjéig várnunk ugyanis James Gunn rendező a Rolling Stone magazinnak felfedte azt a lejátszási listát, ami a Galaxis Őrzői 2 alatt fog szólni. Gunn arról is mesélt, hogy miért éppen ezeket a dalokat választotta, sőt az is kiderült, hogy a film kedvéért külön megszületett a "Guardians Inferno" című szám, amelyet The Sneepers ad elő, David Hasselhoff közreműködésével.

A Galaxis Őrzői 2 soundtrackje 2017. április 21-én digitálisan, 28-tól pedig lemezen is megvásárolható lesz. Íme a lejátszási lista:

  1. "Mr. Blue Sky" - Electric Light Orchestra
  2. "Fox on the Run" - Sweet
  3. "Lake Shore Drive" - Aliotta Haynes Jeremiah
  4. "The Chain" - Fleetwood Mac
  5. "Bring it On Home to Me" - Sam Cooke
  6. "Southern Nights" - Glen Campbell
  7. "My Sweet Lord" - George Harrison
  8. "Brandy You're a Fine Girl" - Looking Glass
  9. "Come a Little Bit Closer" - Jay and the Americans
  10. "Wham Bang Shang-A-Lang" - Silver
  11. "Surrender" - Cheap Trick
  12. "Father and Son" - Yusuf / Cat Stevens
  13. "Flashlight" - Parliament
  14. "Guardians Inferno" - The Sneepers featuring David Hasselhoff

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.