Hirdetés

Kirúgták a Flash - A Villám egyik visszatérő színészét

|

Rasszista, szexista tweetjei kerültek elő.

Hirdetés

A Batwoman címszerepét alakító Ruby Rose távozása után ismét áll a bál az Arrowverzum sorozatai körül, ezúttal ugyanis kirúgták Hartley Sawyert, Ralph Dibny, más néven Elongated Man megformálóját a Flash - A Villám sorozatból, miután az internet rábukkant a színész évekkel ezelőtt írt homofób, szexista tartalmú tweetjeire. 

Hirdetés

A Warner Bros. TV, a The CW, a Berlanti Production és Eric Wallace showrunner közös közleményben jelentették be, hogy Sawyer, aki még a sorozathoz való csatlakozása előtt publikálta a vitatott posztokat, és azóta törölte is a Twitter-oldalát, nem tér vissza a soron következő hetedik évadban, mivel nem tolerálnak semmilyen származással, etnikai hovatartozással, nemekkel vagy szexuális irányultsággal kapcsolatos elítélő megjegyzéseket. A Flash főszereplője, Grant Gustin egy külön bejegyzésben reagált az esetre, amiben megjegyzi, hogy sokkolták, elszomorították és feldühítették a tweetek, ugyanis "a szavaknak súlya van".

Sawyer 2017-ben szerepelt először a sorozatban, és javarészt 2012-2014 körül írta a szóban forgó tweeteket, amelyekből visszanézhettek néhányat képernyőfotók formájában. A színész Instagramon fogalmazta meg bocsánatkérését:

A szavaim, tekintet nélkül arra, hogy humoros szándékkal íródtak, de sértőek és elfogadhatatlanok. Szégyellem, hogy régen efféle szörnyűségekre is képes voltam csak azért, hogy figyeljenek rám. Ez elfogadhatatlan viselkedésforma. Őszintén sajnálom, szégyellem magam az akkori tájékozatlanságomért. Szeretném világossá tenni: ez nem tükrözi azt, amit valójában gondolok és aki mostanra lettem.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

My words, irrelevant of being meant with an intent of humor, were hurtful, and unacceptable. I am ashamed I was capable of these really horrible attempts to get attention at that time. I regret them deeply. This was not acceptable behavior. These were words I threw out at the time with no thought or recognition of the harm my words could do, and now have done today. I am incredibly sorry, ashamed and disappointed in myself for my ignorance back then. I want to be very clear: this is not reflective of what I think or who I am now. Years ago, thanks to friends and experiences who helped me to open my eyes, I began my journey into becoming a more responsible adult - in terms of what I say, what I do, and beyond. I've largely kept that journey private, and this is another way that I have let so many down. I still have more work to do. But how I define myself now does not take away the impact of my words, or my responsibility for them. I am very sorry.

Hartley Sawyer (@hartleysawyer) által megosztott bejegyzés,

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.