Hirdetés

Kirúgták a Flash és Supergirl sorozatok producerét

|

Andrew Kreisberget menesztette a televíziós társaság, miután szexuális zaklatással vádolták meg a producert.

Hirdetés

Először csak felfüggesztették, most azonban a Warner Bros. Television már ki is rúgta a The CW-n futó szuperhősös sorozatok vezető producerét, Andrew Kreisberget. Ahogyan a szórakoztató iparban sokakat, úgy Kreisberget is utolérte tetteinek súlya és több érintett beszámolása alapján végül menesztésre került a producer, aki olyan sorozatokon dolgozott, mint A zöld íjász, a The Flash - A villám, a Supergirl és a Holnap Legendái.

Hirdetés

A WBTV a következő közleményben ismertette döntésük hátterét:

"Részletes vizsgálatot követően a Warner Bros. Television Group végérvényesen felmondta Andrew Kreisberg foglalkoztatását. Az üresen maradt feladatok elvégzése innentől kezdve Greg Berlantira száll, aki Todd Helbing producerrel fog közösen dolgozni a The Flash-en, és Robert Rovner-rel, valamint Jessica Queller-rel a Supergirl-ön. Továbbra is kötelességünknek érezzük, hogy biztonságos munkakörnyezetet alakítsunk ki a kollégáink és mindenki más számára, akivel együtt dolgozunk."

A nyilatkozatot követően a Kreisberg helyére állított Greg Berlanti és Sarah Schechter is megszólaltak, akik egyetértésüket fejezték ki a Warner döntésével:

"A Warner Bros. Television Group nemrégiben befejezte a vizsgálatot Andrew Kreisberg ügyében. Mi mindvégig támogattuk ezt a nyomozást és azok mellé álltunk, akik előálltak a történetükkel. Egyet értünk a stúdió döntésével. Semmi sem fontosabb számunkra a kollégák biztonságánál és jóléténél."

A Kreisberg botrányról először a Variety számolt be még november 10-én, amelyet követően 15 nő és 4 férfi vádolta meg szexuális zaklatással a producert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.