Hirdetés

Kirúgták Johnny Deppet a Legendás állatok-franchise-ból

|

Napokkal azután, hogy a bíróság ítélete szerint feleségverő lett.

Hirdetés

Harry Potter rajongóinak egy zajos csoportja már akkor hevesen ellenkezett, amikor kiderült, hogy Johnny Depp kelti életre Gellert Grindelwaldot a Legendás állatok és megfigyelésük című filmben, valamint annak folytatásában, hiszen a színészt volt felesége, Amber Heard akkoriban azzal vádolta, hogy bántalmazta őt. David Yates rendező ugyan nem engedett a nyomásnak, és a Grindelwaldra fókuszáló második részben is Depp kelthette életre a karaktert, ám röviddel azután, hogy a napokban pert vesztett a Sun ellen, akik egy cikk címében feleségverőnek nevezték, a Warner Bros. nem kívánta folytatni a közös munkát a színésszel.

Hirdetés

Johnny Depp maga jelentette be a hírt az Instagram-oldalán közzétett nyílt levélben, miszerint a gyártó kérését tiszteletben tartva otthagyta a sötét varázsló Grindelwald szerepét a Legendás állatok-franchise-ban. Ezt nem sokkal utána a Warner is megerősítette egy hivatalos közleményben, ahol köszönetet mondtak Depp eddigi munkájáért a filmekben, továbbá az is kiderült, hogy a szerepre valaki mást fognak beválogatni hamarosan.

A Sunnal, pontosabban az NGN kiadóval való mostani pereskedés során Depp következetesen tagadta, hogy valaha is erőszakosan viselkedett volna, akár ecstasy, kokain, gomba vagy alkohol hatása alatt volt. A most publikált levelét azzal zárta, hogy a bíróság ítélete nem fogja hátráltatni az igazságért vívott küzdelmében, és fellebbezni fog.

Mindazonáltal a gyártó valószínűleg tartott tőle, hogy Depp további alkalmazása ártott volna a produkciónak, hiszen a Legendás állatok-franchise-nak egyébként sincs könnyű sorsa. Az elmúlt hónapokban Depp különlegesen csúnya válása mellett Ezra Miller és Rowling körül is kialakult egy kisebb botrány, ráadásul a közönséget alaposan megosztott második rész után kiváltképp oda kell tenniük magukat, hogy ismét sínen legyen a Harry Potter-univerzumban játszódó franchise. A Legendás állatok harmadik része 2022-ben debütálhat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.