Hirdetés

Ő lehet a Kedvencek temetője remake főszereplője

|

Feltámasztja Stephen King klasszikusát a Paramount Pictures és már ki is nézték maguknak, hogy kinek a főszereplésével szeretnék újramesélni a történetet.

Hirdetés

Újabb remake hír, már meg sem lepődünk. Ahogy korábban kiderült, Stephen King egyik nagysikerű regénye és egyben az 1989-es hasonló című horror, a Kedvencek temetője is új adaptációt kap, most azonban már azt is megtudtuk, hogy a Paramount Pictures kit szeretne a projekt élére. 

Hirdetés

A The Hollywood Reporter szerint a kiadó Jason Clarke-kal tárgyal a csatlakozásáról. Ha a színész rábólint, akkor ő formálhatja meg Dr. Louis Creedet, aki feleségével és gyerekeivel együtt Maine-be költöznek Chicagóból. Mivel a közeli út hatalmas forgalma sok házi kedvenc halálát okozza, ezért a gyerekek készítenek nekik egy kis temetőt, ám amikor az ő macskájukat is elgázolják, akkor Louis az erdőben található ősi indián temetkezési helyet választja az állat nyughelyéül. Hiba volt.

A feldolgozást Kevin Klosch és Dennis Widmyer (Scream: The TV Series, Tiszta tekintet) rendezik Jeff Buhler (Éjféli etetés, The Grudge) forgatókönyve alapján, bár korábban Alexandre Aja (Piranha 3D) és Juan Carlos Fresnadillo (28 héttel később) is szóba kerültek. A megjelenés 2019. április 19-én várható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.