Hirdetés

A kis kedvencek titkos élete kapott néhány jópofa posztert

|

Hirdetés

Az augusztus 4-én bemutatásra kerülő A kis kedvencek titkos élete ugyan még kicsit messze van, de az nem jelenti azt, hogy ne gyönyörködhetnénk néhány újonnan megjelentetett poszteren. Ezek a poszterek ugyan sok kreativitást nem hordoznak magukban, szimpla karakterposzterek lévén csak a film fontosabb szereplőit jeleníti meg. Mindegyik állat nyakában egy felirat, mely jellemző tulajdonságukat emeli ki. Emlékeztetőül: A kis kedvencek titkos élete pontosan arról fog szólni, amit a cím is jelöl, tehát betekintést nyerhetünk abba, hogy miként viselkednek a háziállataink akkor, amikor épp nem tartózkodunk a társaságukban. [gallery size="medium" ids="85707,85708,85709,85710,85711,85712,85713,85714,85715"]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.