Hirdetés

Kis képernyőre kerülhet a Célkeresztben

|

Hirdetés

Wolfgang Petersen 1993-as filmjére talán emlékeztek páran: Clint Eastwood, mint veterán testőr, aki az elnök életére törő John Malkovich-csal játszik izgalmas macska-egér harcot. Ha e sorok írójának emlékei nem csalnak, úgy egy meglehetősen feszült, klassz kis thriller volt a Célkeresztben, ami kielégítette mind a suspense-re, mind pedig az Eastwood-féle badass attitűdre szomjazókat. Nos, olybá tűnik, hogy mások is kellemes emlékeket őriznek eme alkotásról, ugyanis a CSI: Helyszínelők című sorozatért is felelős Carol Mendelsohn és Josh Berman elkezdtek dolgozni a mozifilm tévésorozattá alakításán. Íme a hivatalos szinopszis: A széria egy olyan, titkosszolgálat berkeiben dolgozó férfiról szól, aki egy malőr után kap egy második esélyt, amikor is egy rossz útra tért CIA-s terrorizálni kezdi az elnököt. Az ügynök és női partnere különböző ügyeket fognak megoldani, amíg szimultán játszanak macska-egér harcot az elnök meggyilkolására készülő férfival. Az ügy behatással lesz a két főszereplő életére, aminek folytán megkérdőjeleződik mindkettejük lojalitása - mind személyes, mind szakmai értelemben. Ebben a világban már meg se lepődünk, hogy bármely film televíziós szériává válhat, ám mégis felmerül a kérdés: tényleg érdemes? Tényleg van ebben annyi kraft, hogy felkeltse a néző érdeklődését? Ti mit gondoltok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.