Hirdetés

Kisfilmekkel és poszterekkel érkezett a hamarosan debütáló Luca

|

Csodás nyári felüdülésnek ígérkezik a Pixar olaszországi kiruccanása.

Hirdetés

A Pixar szemmel láthatóan nem tart nagy pihenőt a Lelki ismeretek sikere után, ugyanis június 17-től jön a mozikba a Luca (18-tól pedig a Disney+-ra), ami könnyen lehet, hogy a nyári filmtermés könnyfakasztó gyöngyszeme lesz. Ehhez érkezett most néhány poszter és kisfilm a Disneytől. 

Hirdetés

A történet két olasz kisfiú, Luca és Alberto nyári vakációjáról szól, akik bár első pillantásra ugyanolyan hétköznapi hús-vér emberek, mint mi, valójában tengeri szörnyek. A szállásadójuk, Giulia édesapja azonban előszeretettel pucolja és pusztítja a halakat, így kénytelenek titokban tartani valódi kilétüket. A szereplők, magyarán a szinkronok között lesz Jacob Tremblay, Jack Dylan Grazer, Maya Rudolph és  Jim Gaffigan, a rendezői székben pedig Enrico Casarosa fog ülni. 

A jelenet, amiben Giulia apja kifejti, hogy ami csak úszik, azzal végez: 

Egy werkfilm: 

És a plakátok (Luca, Alberto, Giulia): 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.