Hirdetés

Kiszivárgott a Kung Fu Panda 3 első trailere!

|

Hirdetés

Éppen pár napja mutattuk meg nektek a Kung Fu Panda 3 első képkockáit, viszont azt hittük, hogy a DreamWorks a Comic-Conig vár majd a debütáló trailer bemutatásával. A világhálón viszont felbukkant egy rövid kínai verzió, amelyben nem csupán a filmből láthatunk jeleneteket, de magát a gonoszt is szemügyre vehetjük. A DreamWorks mindenhonnan törli a videót, amilyen gyorsan csak tudja, így érdemes addig megnéznetek, amíg tehetitek. Ha valódi a kiszivárgott kedvcsináló, akkor a Kung Fu Panda 3 ismét gyönyörű lesz és a hivatalos sztori szerint kalandból sem lesz hiány. Íme a szóban forgó trailer: https://www.youtube.com/watch?v=WjcHkFOXyU8 A Kung Fu Panda 3 2016. januárjában jelenik meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.