Hirdetés

Kiszivárgott egy hangfelvétel, melyben eldurran Tom Cruise agya a Mission: Impossible stábja miatt

|

Járványügyi előírásokat szegtek meg, a színész nem hagyta annyiban.

Hirdetés

A Mission: Impossible hetedik felvonása azon hollywoodi produkciókhoz tartozik, amely a járvány ellenére és a készítők eredeti szándéka szerint a világot járva forog. A főszereplő Tom Cruise éppen ezért kiemelten figyeli a járványügyi előírások betartását, méghozzá olyannyira, hogy a norvégiai felvételekre még egy méregdrága hajót is kibérelt a stáb biztonságos szállítására. Talán nem véletlen, hogy csúnyán kiborult, amikor két stábtag nem tett eleget ezeknek az előírásoknak a film angliai forgatásán.

Hirdetés

A The Sun nevű bulvárlapnál jelent meg elsőként az a kiszivárgott hangfelvétel, melyben a színész gyakorlatilag darabokra szedi a film stábját, miután állítólag arra lett figyelmes, hogy ketten túl közel állnak egymáshoz egy monitor előtt.

"Ha még egyszer meglátlak így titeket, kib*szottul ki lesztek rúgva!"

- kiabálta a színész, és a következőképp folytatta a kitörést:

"Mi vagyunk a követendő példa. Miattunk mernek újra filmeket forgatni Hollywoodban, mert hisznek bennünk és abban, amit csinálunk. Esténként telefonon beszélek minden kib*szott stúdióval, meg olyan biztosítókkal és producerekkel, akik minket néznek, és bennünket követve csinálják a filmjeiket. Több ezer munkahelyet hozunk létre, ti f*szfejek! Soha többé nem akarom látni, hogy ilyet műveltek! Soha!"

A színész-producer azt is elmondta, hogy az iparág jövője a tét, és az ilyen elsőre talán aprónak tűnő hibák miatt veszíthetik el megint tömegek a munkájukat a filmiparban. Mondanunk sem kell, nehéz elképzelni, hogy egy ilyen fejmosás ne ért volna célba, szóval már csak reménykednünk kell, hogy a film tényleg bemutatkozhat 2021. november 19-én a mozikban. A teljes hangfelvételt itt éritek el angol felirattal:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.