Hirdetés

Kiszöktek Pandora szelencéjéből az első Warcraft jelenetsorok

|

Hirdetés

A Comic-Con némi csalódással ért fel, hogy nem kaptuk meg az első trailert a jövőre érkező World of Warcraft című filmből, és a hivatalos előzetesre is még novemberig várnunk kell, de mélyen tisztelt Oroszhonból valahogy csak sikerült egy akcióban gazdag 40 másodperces klipet kitenni a világhálóra, melyet erre a linkre kattintva nézhetitek meg. Mit is mondhatnánk, az az epic szó nem véletlenül van benne a videó elején. Bár a hang és a kép sem százszázalékos, de az már ennyiből is látszik, hogy nem veszett kárba a sok pénz: az orkok kellőképpen élethűek, az emberek pedig hazájuk inváziójának megfelelően mogorvák és harcra készek. A griffekről nem is beszélve. Ezek után már csak egyetlen kérdést tennénk fel: mikor lesz már végre 2016 júniusa, amikor is megérkezik a film a mozikba?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.