Hirdetés

Kit Harington is csatlakozott az Örökkévalók stábjához

|

A San Diegó-i Comic Conon bejelentett impozáns színészgárdához újabb tagok csatlakoztak és kosztümben is látatjuk őket először.

Hirdetés

A D23 két órás Walt Disney Studios paneljén újabb információk derültek ki a 2020 novemberében érkező Örökkévalók filmről. 

Hirdetés

Egyrészt csatlakozott a stábhoz Gemma Chan (Humans, Crazy Rich Asians), aki a női főszereplőt, Sersi-t fogja alakítani. Gemma már feltűnt korábban is a Marvel Kapitányban, Minn-Erva szerepében egy rövid ideig. Rajta kívül Barry Keoghan is szerepet kapott Druig személyében, valamint a Trónok harca sztárja, Kit Harington is feltűnik majd a filmben Dane Whitman, azaz a Fekete Lovag szerepében. (Nem, nem a Gyalog galopp filmből.)

A három új név bejelentésén túl egy koncepciós rajzot is felfedtek, amin a karakterek jelmezeinek kezdeti dizájnjai láthatóak:

A Marvel Studios Örökkévalók című filmje 2020. november 6-án érkezik az Egyesült Államokban. Jack Kirby kozmikus képregénye alapján a csapatot Chloé Zhao rendezi majd a nagyvásznon, a fenti frisseken túl olyan színészekkel, mint Richard Madden, Kumal Nanjiani, Salma Hayek, Angelina Jolie, Brian Tyree Henry, Lauren Ridloff,  Dong-seok Ma és Lia McHugh.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.