Hirdetés

Kit is alakíthat Ian McShane a Trónok harcában?

|

Hirdetés

A Trónok harca soron következő hatodik évadának immáron a könyvolvasók és az egyszeri sorozatnézők is egyenlő feltételek mellett veselkedhetnek neki, hiszen az HBO sorozata utolérte George R. R. Martin könyveit, úgyhogy tavasszal mindenki számára új cselekményszálak kerülnek bemutatásra Westeros életében. Ennek megfelelően talán még a korábbiaknál is több casting hír érkezett az uborkaszezonban: többek között Max von Sydow, illetve a Deadwoodban legendásat nyújtó Ian McShane is csatlakozik a hatodik évad stábjához. Az viszont egyelőre nagy rejtély, hogy pontosan kiket is fognak alakítani a Trónok harcában. Ian McShane is tisztában van vele, hogy a Trónok harca milyen népes rajongótáborral bír, és bár a szerződése nyilván tartalmaz titoktartási kitételt, azért a színész megengedett magának egy kósza mondatot, ami alapján máris beindította a teóriákat a szerepét illetően.

"Csak egyet mondhatok. Én leszek a felelős egy olyan karakter visszahozataláért, akiről már azt hittétek, hogy sosem fogjátok őt viszont látni. Meg kell elégednetek ennyivel."
Lehetséges SPOILEREK következnek, úgyhogy csak felelősséggel illik tovább olvasni. Legelőször talán Jon Snow-ra asszociálhatunk, de igazából az ő visszatérése annyira napirenden volt az elmúlt félévben, hogy az nem illene bele a "sosem fogjátok őt viszont látni" feltétel halmazába. Sokkal inkább valószínű, hogy - miután Lady Stoneheart felbukkanását több fronton is cáfolták a készítők - Sandor Clegane, azaz a Véreb lehet a szóban forgó karakter, akit utoljára a negyedik évad végén láthattunk, amikor is Arya magára hagyta őt a halálosnak tűnő sebeivel. A  könyvekben sincs egyelőre megerősítve a Véreb visszatérése, mindenesetre a negyedik könyvben van utalás rá. Egy vidéki szerzetesközösség vezetője szerint a Véreb meghalt, ugyanakkor azt is hozzáteszi, hogy ő is meghalt, majd újjáéledt, hogy egy békésebb életet élhessen. Tehát lehetséges, hogy a Véreb régi, vad személyisége halt meg csupán, és a lelki békét végre megtalálta a meg nem értett karakter. Ha valóban Clegane-t tervezik visszahozni a sorozatkészítők, akkor Ian McShane valószínűleg Meribald Septont vagy a szerzetesek vezetőjét alakíthatja majd. Szerintetek passzolna McShane-hez ez a "békés, bölcs öreg" szerep?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.